Καφές Ελληνικός Nektar (100 g)
Έχουμε την ίδια πετυχημένη οικογενειακή συνταγή από το 1951. Μέσα στη μαεστρία του χαρμανιού μας, ισορροπούν τα αιθέρια αρώματα της Βραζιλίας, οι νωχελικές σοφίες της Αφρικής και η μυστηριώδης γοητεία της Ινδίας. Ο Ελληνικός καφές ΝΕΚΤΑΡ έχει αποσπάσει βραβεία σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς καφέ, με πιστούς θαυμαστές σε περισσότερες από 30 χώρες παγκοσμίως. Συσκευάζεται σε προστατευτική ατμόσφαιρα, ακριβώς μετά το καβούρδισμα, διατηρώντας πάντα τον καφέ ολόφρεσκο, όπως τη στιγμή που κόπηκε. Οδηγίες παρασκευής για έναν ιδανικό ελληνικό καφέ: 1) Προσθέστε στο μπρίκι για κάθε κούπα που θέλετε: -1 φλιτζάνι νερό -1 κουταλάκι ελληνικό καφέ ΝΕΚΤΑΡ -Όση ζάχαρη επιθυμείτε 2) Ανακατέψτε αργά σε χαμηλή θερμοκρασία 3) Περιμένετε να φουσκώσει 4) Σερβίρετε, κρατώντας το μπρίκι κοντά στο φλιτζάνι για πλούσιο καϊμάκι. Η απόλαυση έχει τα μυστικά της… 1) Τοποθετείστε το σακουλάκι ελληνικού σε αεροστεγώς κλεισμένο δοχείο 2) Αποθηκεύστε τον σε δροσερό χώρο.