Μοσχοκάρυδο τριμμένο Ήλιος (15 g)
Οι σπόροι του δέντρου της μοσχοκαρυδιάς, έχουν έντονο άρωμα και χρησιμοποιούνται ευρέως στην αρτοποιία και στη ζαχαροπλαστική. Στην αυθεντική Ευρωπαϊκή κουζίνα, το μοσχοκάρυδο χρησιμοποιείται ειδικά σε πιάτα με πατάτες και μεταποιημένα προϊόντα με βάση το κρέας. Επίσης χρησιμοποιείται σε σούπες, σάλτσες και αρτοσκευάσματα. Στην Ολλανδική κουζίνα, μοσχοκάρυδο προστίθεται σε λαχανικά, όπως τα λαχανάκια Βρυξελλών, το κουνουπίδι, και φασολάκια. Το μοσχοκάρυδο είναι ένα παραδοσιακό συστατικό σε ζεστό μηλίτη, ζεστό κρασί, και eggnog.
1.48 €
Αγορασε το
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ για αγορές άνω των 55€ εντός Αττικής