Στιγμιαίος Καφές Decafeine Nescafe (50 g)
Είτε είναι ένας απολαυστικός καφές πριν κοιμηθείς, είτε μια αναζωογονητική απογευματινή απόλαυση, ο NESCAFE® Decaf σου προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία καφέ. Απόλαυσε στο ακέραιο το πλούσιο άρωμα και την ξεχωριστή γεύση που προσδίδει στον καφέ το μέτριο προς δυνατό καβούρδισμα, χωρίς όμως την καφείνη. Απόλαυσε τη θρυλική εμπειρία καφέ του NESCAFE® χωρίς την καφείνη, από κόκκους καφέ της ποικιλίας Robusta, που έχουμε καλλιεργήσει με υπευθυνότητα. Η καφείνη απομακρύνεται με φυσικό τρόπο, αποκλειστικά με τη χρήση νερού, για να μένει αναλλοίωτη η βελούδινη γεύση και το άρωμα του καφέ. Στη συνέχεια, οι κόκκοι καφέ καβουρδίζονται μέτρια προς δυνατά, για να σου προσφέρουν τη γεύση του καφέ NESCAFE® που ξέρεις και αγαπάς, χωρίς καφεϊνη. Ο κλασικός καφές NESCAFE®, με την ασύγκριτη γεύση που ξέρεις και αγαπάς, χωρίς την καφείνη. · Πλούσιο και απολαυστικό άρωμα. · Εξαιρετικό χαρμάνι μέτρια προς δυνατά καβουρδισμένων κόκκων καφέ Robusta. · Χωρίς καφείνη, η οποία απομακρύνεται από τους κόκκους του καφέ, με φυσικό τρόπο, μόνο με τη χρήση νερού. Για τον τέλειο ζεστό Nescafe®: 1. Πάρε την κόκκινη κούπα σου (350ml) 2. Πρόσθεσε ζάχαρη (προαιρετικά) 3. Πρόσθεσε 4g. (2 κ.γλ.) Nescafe® 4. Πρόσθεσε περίπου 50ml νερό (σε θερμοκρασία δωματίου) 5. Ανακάτεψε με ένα κ.γλ. έως ότου σχηματιστεί μια ωραία, πλούσια κρέμα 6. Συμπλήρωσε με ζεστό νερό σε θερμοκρασία 92-94oC, μέχρι να γεμίσει η κούπα σου 7. Πρόσθεσε γάλα (προαιρετικά). Ανακάτεψε ελαφρώς με το κουταλάκι. Extra tips – Ανακάτεψε με γρήγορες κυκλικές κινήσεις με το κ. γλυκού για να προκύψει μια όμορφη, πλούσια κρέμα. – Όταν συμπληρώνουμε το υπόλοιπο νερό, θα πρέπει να γίνεται με τη χρήση κανάτας ή άλλου δοχείου με ομαλή ροή από το πλάι, για να διατηρηθεί η κρέμα μας Για τον τέλειο Nescafe® frappe: 1. Πάρε ένα ποτήρι Nescafe® frappe 2. Πρόσθεσε ζάχαρη (προαιρετικά) 3. Πρόσθεσε 5g. (2 κ.γλ.) Nescafe® 4. Πρόσθεσε περίπου 30ml νερό (σε θερμοκρασία δωματίου) 5. Χτύπησε για περίπου 10 δευτερόλεπτα με το μίξερ με on/off στο κέντρο του ποτηριού. Εναλλακτικά, χτύπησε το περιεχόμενο σε ένα σέϊκερ για περίπου 10 δευτερόλεπτα. 6. Πρόσθεσε 4-5 παγάκια 7. Πρόσθεσε γάλα (προαιρετικά) 8. Συμπλήρωσε παγωμένο νερό και γέμισε το ποτήρι σου Extra tips – Η κρέμα που σχηματίζεται αμέσως μετά το χτύπημα σου σέϊκερ ή του μίξερ, θα πρέπει να είναι ρευστή ώστε να μπορεί να αναμιχθεί καλύτερα με τα υπόλοιπα υλικά για το τέλειο γευστικό ρόφημα. – Κάθε φορά που προσθέτουμε νερό, θα πρέπει να γίνεται με τη χρήση κανάτας ή κάποιου άλλου δοχείου με ομαλή ροή, ώστε η κρέμα που θα δημιουργηθεί να μην έχει φουσκάλες και αέρα.