22696 προϊόντα supermarket

Στιγμιαίος Καφές Nescafe (50 g)

Φτιαγμένος από διαλεχτούς κόκκους καφέ, οι οποίοι καβουρδίζονται, αλέθονται και φιλτράρονται φυσικά, ο καφές NESCAFE® ξυπνάει τις αισθήσεις σας, κρατώντας σας συντροφιά με τη γνωστή αγαπημένη του γεύση. Για την παρασκευή του καφέ NESCAFE®, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά επιλεγμένοι κόκκοι καφέ και νερό, ώστε να απολαμβάνετε την υπέροχη γεύση και το άρωμά του. Συνδυάζουμε ποιοτικούς κόκκους καφέ που στη συνέχεια καβουρδίζουμε μέτρια προς δυνατά για να σας προσφέρουμε την απολαυστική εμπειρία που περιμένετε από τον καφέ Nescafe®  •Ο κλασσικός καφές Nescafe® με την ασύγκριτη γεύση που ξέρετε και αγαπάτε •Πλούσιο και απολαυστικό άρωμα •Από ένα εξαιρετικό χαρμάνι μέτρια-δυνατά καβουρδισμένων κόκκων καφέ Robusta •Σε ειδικά σχεδιασμένη μεταλλική συσκευασία που διατηρεί τη γεύση του Nescafe® υπέροχη μέχρι την τελευταία σταγόνα. Για τον τέλειο ζεστό Nescafe®: 1. Πάρε την κόκκινη κούπα σου (350ml) 2. Πρόσθεσε ζάχαρη (προαιρετικά) 3. Πρόσθεσε 4g. (2 κ.γλ.) Nescafe® 4. Πρόσθεσε περίπου 50ml νερό (σε θερμοκρασία δωματίου) 5. Ανακάτεψε με ένα κ.γλ. έως ότου σχηματιστεί μια ωραία, πλούσια κρέμα 6. Συμπλήρωσε με ζεστό νερό σε θερμοκρασία 92-94oC, μέχρι να γεμίσει η κούπα σου 7. Πρόσθεσε γάλα (προαιρετικά). Ανακάτεψε ελαφρώς με το κουταλάκι. Extra tips – Ανακάτεψε με γρήγορες κυκλικές κινήσεις με το κ. γλυκού για να προκύψει μια όμορφη, πλούσια κρέμα. – Όταν συμπληρώνουμε το υπόλοιπο νερό, θα πρέπει να γίνεται με τη χρήση κανάτας ή άλλου δοχείου με ομαλή ροή από το πλάι, για να διατηρηθεί η κρέμα μας Για τον τέλειο Nescafe® frappe: 1. Πάρε ένα ποτήρι Nescafe® frappe 2. Πρόσθεσε ζάχαρη (προαιρετικά) 3. Πρόσθεσε 5g. (2 κ.γλ.) Nescafe® 4. Πρόσθεσε περίπου 30ml νερό (σε θερμοκρασία δωματίου) 5. Χτύπησε για περίπου 10 δευτερόλεπτα με το μίξερ με on/off στο κέντρο του ποτηριού. Εναλλακτικά, χτύπησε το περιεχόμενο σε ένα σέϊκερ για περίπου 10 δευτερόλεπτα. 6. Πρόσθεσε 4-5 παγάκια 7. Πρόσθεσε γάλα (προαιρετικά) 8. Συμπλήρωσε παγωμένο νερό και γέμισε το ποτήρι σου Extra tips – Η κρέμα που σχηματίζεται αμέσως μετά το χτύπημα σου σέϊκερ ή του μίξερ, θα πρέπει να είναι ρευστή ώστε να μπορεί να αναμιχθεί καλύτερα με τα υπόλοιπα υλικά για το τέλειο γευστικό ρόφημα. – Κάθε φορά που προσθέτουμε νερό, θα πρέπει να γίνεται με τη χρήση κανάτας ή κάποιου άλλου δοχείου με ομαλή ροή, ώστε η κρέμα που θα δημιουργηθεί να μην έχει φουσκάλες και αέρα.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ για αγορές άνω των 55€ εντός Αττικής

Πληροφορίες:

Menu
logo
Newsletter

Γραφτείτε στο Newsletter μας

για ΜΕΓΑΛΕΣ προσφορές