Γιαούρτι Πρόβειο 2% Λιπαρά Εβόλ (250 g)
ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ / ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ Κατά την Παραγωγή: Η καλλιέργεια εμβολιάζεται ( στο βρασμένο στους 82oC για35 min) γάλα, στους 45oC,που τοποθετείται στον τελικό περιέκτη. Η άριστη θερμοκρασία επώασης (42-45Oc) των γαλακτοβακτηριδίων ,καθαρίζει τον βαθμό οξύτητας και τον ρυθμό ζύμωσης (πήξη) του προϊόντος. Ο χρόνος επώασης διατηρείται στις 2,5 ώρες. Κατά την Αποθήκευση / Διανομή: Η αποθήκευση γίνεται υπό ψύξη σε θάλαμο θερμ. 2-4oC ,ενώ η παραμονή μέχρι τη διανομή του προϊόντος δεν υπερβαίνει τις 24-48 ώρες. Η διανομή γίνεται με οχήματα ψυγεία . Μετά την Πώληση: Να διατηρείται στην αρχική του συσκευασία υπό ψύξη και με κλειστό καπάκι
1.4 €
Αγορασε το
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ για αγορές άνω των 55€ εντός Αττικής