Γιαούρτι Αγελάδος Βιολογικό Εβόλ (190 g)
ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ / ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ Κατά την Παραγωγή: Παστερίωση ομογενοποίηση γάλακτος, βρασμός στους 90 oC/30 λεπτά , ψύξη του γάλακτος στους 47oC. Εμβολιασμός στη δεξαμενή με καλλιέργεια, διανομή στα κεσεδάκια, επώαση για2-2,5ώρες, στους 45oCσε ειδικούς θαλάμους ,ψύξη στους 2-3oC. Κατά την Αποθήκευση / Διανομή: Η αποθήκευση του προϊόντος μέχρι την πώληση γίνεται σε ψυκτικούς θαλάμους θερμοκρασίας 1- 4oC ενώ η παραμονή του προϊόντος μέχρι την διανομή του δεν υπερβαίνει τις 24-48 ώρες
1.81 €
Αγορασε το
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ για αγορές άνω των 55€ εντός Αττικής